Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zlatkoo

*
  • 1487
    • Профил
Колко истина има...
« -: Октомври 02, 2023, 02:45:27 14:45 »
Интересно ми е, колко истина има тук.

Ясно всеки си държи на неговото, и другите са криви.
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
  • 6676
    • Профил
Re: Колко истина има...
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2023, 10:39:49 10:39 »
В общи линии доста.
Понеже не казва почти нищо конкретно, всичко което казва е вярно.
За Цанов е вярно, че не се знае за кого работи. Останалите са ясни на бабите пред блока.
Играта е да минава номера, а не че номера минава! На никого не му минава, обаче пак минава.

Да, толкова е елементарно и очевидно.

Неактивен zlatkoo

*
  • 1487
    • Профил
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2023, 10:29:59 10:29 »
Ами първо, доста смело говори. Явно има гръб. Другото което ми направи впечатление. Той пусна записите с манипулирането, а сега твърдо машините са сигурни на 99.9 %. Но все пак си мисля, че трябва малко да се поразчовъркат нещата, което той прави.
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
  • 6676
    • Профил
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2023, 11:12:32 11:12 »
Ала-бала не е манипулиране на резултатите от изборите, а на обществените нагласи. Имат реално има-няма 10% ако гласува достатъчно представителна извадка, обаче активността е ниска.
В записите има много по-притеснителни неща от ала-бала. Много!

Няма никакъв гръб, просто е умен и грамотен и говори истината. - това е човек от горната средна класа (все пак не е фабрикант) с образование и морал и освен това е интелектуалец, тоест хуманитарна специалност. Инженерите са висша каста на работниците, но не са непременно интелектуалци, а по изключение.

Та искам да кажа, че така става и това е нормална проявна форма на интелектуалец от средната класа с добро средно и висше образование. Въпросът е защо няма повече такива, защото би трябвало!