Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • 6676
    • Профил
Пудел ме преследва в живота и неизменно след мене върви  ;D

Егати, едно дърво се клати във южните Карпати, егати, егати!

"За пръв път виждам куче да се използва за такова нещо." - Бойко Борисов
"Русия няма да вземе Киев." - Антъни Блинкен
Боравенето с езика и в частност нормотворчеството са най-висшата и сложна форма на използване на интелекта. Не случайно Ai започват от езикови генеративни модели.
Всяка дума има значение в такива шедьоври на изразяването.
В случая нашенецът казва повече и по по-интелигентен начин.
И двамата знаят точно за какво говорят.
Намерете обяснението на проф. Витанов за цитата от Блинкен и може да прозрете, както какво казва Борисов, така и на колко високо ниво използва езика.

Цитата от първия ред на предишния абзац като го чух от Бойко и изстръпнах! Викам си, леле тия мръсни извратеняци, какво ли са правили с кученцето!!! Два дена чувам за някакъв пудел и не отварям новините. Накрая приятелите започнаха да споменават за пудела, а то какво било!!!

Бойко не е виждал куче да се използва като да кажем печат, свидетел или доказателство, но е виждал други неща да се използват. Това казва той.
Според Витанов, Блинкен е виждал салфетката (и даже има екземпляр от нея), затова знае, че руснаците няма да вземат Киев, обаче знае и какво ще вземат. Припомням по един много мъчителен и разрушителен начин в която лудост обаче има метод и той е страшно много пластов. - като започнем от собствената им гледна точка да анихилират търтеите, тарикатите и некадърниците в собствената си армия, което честно казано нас изобщо не би трябвало да ни интересува. Нас ни интересува, че ставащата свинщина ни удря икономически, политически и социално. Но пък изявява недемократични и неплуралистични организации, които контролират всички сфери от живота ни, свобода на словото, информационни потоци, вземаме на политически и икономически решения. Никой обикновен човек на планетата няма полза от тази война. За сметка на това интерес имат всички елити в САЩ, ЕС и Русия, като минимум, сигурно и в Китай, а най-грозното би било е да има интерес и някакъв кръг в Украйна.

Но да се върнем на пудела.
Пудела им го напудели на всичките по невероятно безобразен начин.
Обяснението да се снимаш с пудела, е че иначе няма да ти дадат пликчето, кашончето, чантичката и т.н. Лошото, е че процедурчика по комплайънса на групата не е спазвал елементарен мафиотски GDPR и не е съхранявал личните данни с нужната грижа. Или пък се е осъществила хипотезата на предпазната клауза и сега пудела работи за това за което е предвидено да работи. Подозирам, че са му заделени няколко телешки пържолки. И аз да бях и аз бих му устроил угощение.

Да видите уважаеми читатели, какво мизерно ниво на конспирация и омерта и каква ниска осъзнатост! Всеки си мисли, че такива работи се правят супер конспиративно. Не, правят се на битово ниво. Очевидно.