Групата във Фейсбук "Да Помогнем на Веселин Маринов Да Спре Да Пее" най-верояно е създадена от самия него!
Това подвежда потребителите и по прекарен начин им поднася информция за текущите му и бъдещи участия.
Вчера си стоя и си слушам Том Джоунс "Tom Jones Greatest Hits" издание на Univrsal Music TV - 2003, което е подразделение на Universal Music Record Operations Ltd. Каталожен номер (Catalogue number 882 863-2 LC 07341 UN 900 BIEM/MCPS)
И ме осени забавната идея, че Веселин Маринов се поти като чичо Том Джоунс

пък се и напъва като него... иначе други прилики няма. И ми стана много смешно.
Понеже до преди малко бях член на групата във Фейсбук, реших че ще е забавно да споделя мислите си. Крайния резултат беше, че ме изгониха от групата, ха сега де!
Четете надолу, как се разви разговора между мен, потребителя на Пенкилер МладежЪ и аминистратора на групата.
Докато четете, помнете че предаването на Хауърд Стърн (известен, скандален американски радио водещ -
http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Stern) е било слушано по 1 час на ден от почителите му и по 2 часа на ден от тези, които ненавиждали г-н Стърн!

Toshko posted to Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее
Чуйте, Чуйте! Някой може ли да познае на кого подражава бай Веско? Току що ме осени и съм врякал от смях по двора
)
Бае ви Веско имитира, пфу! Падон! Се опитва да прилича.... добре, му се иска да може да се опитва да прилича на.... Том Джоунс, Пхихихиххххх!
преди 13 часа • Харесва ми •
•
• МладежЪ харесва това.
•
o
МладежЪ
...и сега горя от нетърпение да видя този който ще ми каже в очите че съвременната медицина може всичко!!! ...или че нивото на психоанализата е достатъчно високо за да се справи с почти всички ментални проблеми на съвремието или че силата ...Вижте повече
преди 13 часа • Харесва ми
o
Ginka Sofkina Уау, човече, ти си машина. По-дълго изречение не съм чела.
преди 2 часа • Харесва ми
o
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее
Горя от нетърпение да чета оригинални коментари, бъкащи от удивителни и многоточия. Съжалявам, не мога да изгася горенето ти с коментар за психоанализата, с истерици прекаляващи с удивителни, не ми е интересно да обсъждам Фройд.
преди 2 часа • Харесва ми
o
Toshko
Аууууу, пунктоалст
) Баце, правилата за писаната реч, каквио сме ги учили в училище, важат само, когато се пише писмо или някаква друга официална кореспонденция!!! Въпрос на грамотност е да знаеш, че жаргона в интернт и особено Фейсбук позволва множество възклицания и други изразни средства. Това олекотява иказа откъм термини, като замества цели словосъчетания с препинателни диалектеми от инернет жаргона! Как така не го знаеш?!?
преди около час • Харесва ми • 1 човек
o
МладежЪ
Новината наистина ме потресе, и това е всичко което бих изтъкнал в свое оправдание... допускам че афекта предизвикан от "чувственото цунами" (в резултат на новината) - е вероятната причина за горното ми многословие. Простичко исках да кажа ...Вижте повече
преди около час • Харесва ми
o
Toshko
От друга страна без оглед на владеенето на речта, обиждането на хора с недостатъци в изказа ги възпрепятства да изложат мнението си! - Това е простащина! Освен това, ти нищо не знаеш за Фрод, че да го обсъждаш!
изпскането на букви също е допустимо!
o
МладежЪ
оставам с впечатлението че тази страница е в защита на Веско (постването на "поздравчета" с негови "песнички", твърде много се доближава до рекламният живот на "Онзи" 'дето му умряла циганката).... и ако съдим по реакцията на модовете (и публикациите им) - вероятноста "отчелият се" с отговор тук да има родствена връзка с причината за нашето веселие е твърде голяма
))
o
Tohko
Според мен вероятността е за идентичност на лицата, а не за родствна връзка. ...!?!
) И не е в защита, а за реклама.
Мисля, че ще получат една тема в раздла за самозащита на потребителите
) въпроса е, ти или аз?
) гня,гня, гня
)
o
МладежЪ
...така де - и аз това си мисля и точно това имах предвид споменавайки баснята за "Оня" дето му умряла циганката и трябвало сам да се хвали
))
преди 57 минути • Харесва ми
o
Toshko
После като ни емне МВР-то, как се опрааме? Мне! То МВ-то сега прави ибори
) нас ш ни гърчат ча по коледа, когато поне аз ще съм вече с намазани ски, да доде да е фане по пистите
)
преди 52 минути • Харесва ми
o
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее
Бих ви препоръчал да минете да си правите свирките на ЛС. За психоанализи очевидно не ставате. Нито за правопис, дори на "интернет език".
преди 8 минути • Харесва ми
o
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее Било въпрос на грамотност
:D:D
преди 5 минути • Харесва ми
o
Toshko
Ей, ама грубиянщините не срат бе! Господин Маинов, ние ви обичаме и нямаме нищо против вас! Следим кариерата ви с интерес, знаем, че ви лисва само оркестър. Том Джоунс нига не е имал оркестър, а я вижте до къде е сигнал. Явно днес се измили колата си а ноколо няма слънасали баби да ви е възхитят.
преди 4 минути • Харесва ми
o
Toshko
Така с липсващи букви също е готино, ефекта е като от вашите песни, напъни, бой по клавиатурата и накрая пак нещо липсва, няма го ефекта Том Джоунс! Вие може да направите обратното, да пекратите безплодната си кариера на певец и да се отдадете на миньорство. Аз се ангажирам да проведа преговорите с някой началник смяна в рудодобива
И с Младежа ни изгониха от групата