Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6434
  • Профил
Групата във Фейсбук "Да Помогнем на Веселин Маринов Да Спре Да Пее" най-верояно е създадена от самия него!

Това подвежда потребителите и по прекарен начин им поднася информция за текущите му и бъдещи участия.

Вчера си стоя и си слушам Том Джоунс "Tom Jones Greatest Hits"  издание на Univrsal Music TV - 2003, което е подразделение на Universal Music Record Operations Ltd. Каталожен номер (Catalogue number  882 863-2 LC 07341 UN 900 BIEM/MCPS)

И ме осени забавната идея, че Веселин Маринов се поти като чичо Том Джоунс  :D пък се и напъва като него... иначе други прилики няма. И ми стана много смешно.
Понеже до преди малко бях член на групата във Фейсбук, реших че ще е забавно да споделя мислите си. Крайния резултат беше, че ме изгониха от групата, ха сега де!

Четете надолу, как се разви разговора между мен, потребителя на Пенкилер МладежЪ и аминистратора на групата.

Докато четете, помнете че предаването на Хауърд Стърн (известен, скандален американски радио водещ - http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Stern) е било слушано по 1 час на ден от почителите му и по 2 часа на ден от тези, които ненавиждали г-н Стърн!  ;)
Цитат
Toshko posted to Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее

Чуйте, Чуйте! Някой може ли да познае на кого подражава бай Веско? Току що ме осени и съм врякал от смях по двора :)))
Бае ви Веско имитира, пфу! Падон! Се опитва да прилича.... добре, му се иска да може да се опитва да прилича на.... Том Джоунс, Пхихихиххххх!
преди 13 часа • Харесва ми •
•   
•   МладежЪ харесва това.
•   
o   

Цитат
МладежЪ
‎...и сега горя от нетърпение да видя този който ще ми каже в очите че съвременната медицина може всичко!!! ...или че нивото на психоанализата е достатъчно високо за да се справи с почти всички ментални проблеми на съвремието или че силата ...Вижте повече
преди 13 часа • Харесва ми
o   

Цитат
Ginka Sofkina Уау, човече, ти си машина. По-дълго изречение не съм чела.
преди 2 часа • Харесва ми
o   
Цитат
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее
Горя от нетърпение да чета оригинални коментари, бъкащи от удивителни и многоточия. Съжалявам, не мога да изгася горенето ти с коментар за психоанализата, с истерици прекаляващи с удивителни, не ми е интересно да обсъждам Фройд.
преди 2 часа • Харесва ми
o     
Цитат
Toshko
Аууууу, пунктоалст :))) Баце, правилата за писаната реч, каквио сме ги учили в училище, важат само, когато се пише писмо или някаква друга официална кореспонденция!!! Въпрос на грамотност е да знаеш, че жаргона в интернт и особено Фейсбук позволва множество възклицания и други изразни средства. Това олекотява иказа откъм термини, като замества цели словосъчетания с препинателни диалектеми от инернет жаргона! Как така не го знаеш?!?
преди около час • Харесва ми •  1 човек
o   

Цитат
МладежЪ
Новината наистина ме потресе, и това е всичко което бих изтъкнал в свое оправдание... допускам че афекта предизвикан от "чувственото цунами" (в резултат на новината) - е вероятната причина за горното ми многословие. Простичко исках да кажа ...Вижте повече
преди около час • Харесва ми
o     
Цитат
Toshko
 От друга страна без оглед на владеенето на речта, обиждането на хора с недостатъци в изказа ги възпрепятства да изложат мнението си! - Това е простащина! Освен това, ти нищо не знаеш за Фрод, че да го обсъждаш! ;) изпскането на букви също е допустимо!
преди около час • Харесва ми
o   

Цитат
МладежЪ
оставам с впечатлението че тази страница е в защита на Веско (постването на "поздравчета" с негови "песнички", твърде много се доближава до рекламният живот на "Онзи" 'дето му умряла циганката).... и ако съдим по реакцията на модовете (и публикациите им) - вероятноста "отчелият се" с отговор тук да има родствена връзка с причината за нашето веселие е твърде голяма ;)))
преди около час • Харесва ми
o     
Цитат
Tohko
Според мен вероятността е за идентичност на лицата, а не за родствна връзка. ...!?! :))) И не е в защита, а за реклама. ;) Мисля, че ще получат една тема в раздла за самозащита на потребителите :))) въпроса е, ти или аз? :))) гня,гня, гня :)))
преди около час • Харесва ми
o   

Цитат
МладежЪ
 ‎...така де - и аз това си мисля и точно това имах предвид споменавайки баснята за "Оня" дето му умряла циганката и трябвало сам да се хвали ;)))
преди 57 минути • Харесва ми
o     
Цитат
Toshko
 После като ни емне МВР-то, как се опрааме? Мне! То МВ-то сега прави ибори :))) нас ш ни гърчат ча по коледа, когато поне аз ще съм вече с намазани ски, да доде да е фане по пистите :)))
преди 52 минути • Харесва ми
o   

Цитат
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее
Бих ви препоръчал да минете да си правите свирките на ЛС. За психоанализи очевидно не ставате. Нито за правопис, дори на "интернет език".
преди 8 минути • Харесва ми
o   

Цитат
Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее Било въпрос на грамотност :D:D:D
преди 5 минути • Харесва ми
o     
Цитат
Toshko
 Ей, ама грубиянщините не срат бе! Господин Маинов, ние ви обичаме и нямаме нищо против вас! Следим кариерата ви с интерес, знаем, че ви лисва само оркестър. Том Джоунс нига не е имал оркестър, а я вижте до къде е сигнал. Явно днес се измили колата си а ноколо няма слънасали баби да ви е възхитят.
преди 4 минути • Харесва ми
o     
Цитат
Toshko
 Така с липсващи букви също е готино, ефекта е като от вашите песни, напъни, бой по клавиатурата и накрая пак нещо липсва, няма го ефекта Том Джоунс! Вие може да направите обратното, да пекратите безплодната си кариера на певец и да се отдадете на миньорство. Аз се ангажирам да проведа преговорите с някой началник смяна в рудодобива

И с Младежа ни изгониха от групата  :D

Неактивен jommy

*
 • *****
 • 47
  • Профил
Много грубо сте им скочили с МладеЖъ :D

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6434
  • Профил
Сакън да е грубо! Нали е група анти Веселин Маринов  :D Я ги виж!  :D Снимки, клипове, песни, не пропускат да анонсират всяко следващо негово участие при това с по няколко дни напред.

Групата има 125.000 почитатели. Кажи ми по-евтин начин да обявиш концерт и това да достигне до 125.000 души?!? Или въобще да достигне до 125.000 души?!?  ;)

Според мен, дори групата някога да е била наистина "анти Веселин Маринов", оня се е сдушил със създателите и я е купил и сега вътре пишат той и жена му  :D има там една дето му приглася.
Що за дребнавец трябва да си, хем да имаш собствена група за оплюване на самият теб, хем да не търпиш елементарни майтапи и да нямаш грам самоирония?!?

Обяснението на случката е само едно, кумира на Веселин Маринов наистина е Том Джоунс и наш Веско мечтае за такива слава и признание.  :D :D :D

немо

*
И к'во толкоз му има на Веско?
На мен грам не ми харесва творчеството му,обаче не мога да си изкривя душата,че човека си е професионалист,и на всичкото отгоре,за разлика от доста други може да пее....преди доста време беше гост в шоуто на Слави и помня,че изпя нещо на Deep Purple,ама така го изпя,че ме втрещи(положително),а аз имам претенциите да разбирам от пеене... 8)
Намерил си е пазарна ниша,прави си бизнес и това е.....

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6434
  • Профил
Съгласен съм, на мен ми е пял на живо на едно събитие, лелите в публиката направо загубиха почва под краката си, когато изпя за жената камбанария или там каквото беше.

Освен това става идеално за подбив, особено след химна на МВР  :D :D :D това беше просто унищожително  :D :D :D

Забележи, че ние с младежа не сме сипали някакви гнусотии или цинизми, а само аналогия с мъж секс символ, който много се поти...

Наистина съм склонен да вярвам, че групата или изначално е създадена от него или впоследствие я е овладял по някакъв начин  :D
Веднъж на концерт на Веселин Маринов получих алергична криза.
Истината, е че не можах да го понеса и отскочих до близкото капанче, където сигурно ни отровиха с пържоли.

Обаче да умреш от анафилактичен шок под звуците на този е тежка участ, дано не спохожда никого!

От вътрешни източници знам, че е много вулгарен и груб, псува непрекъснато.