Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 5841
    • Профил
Група Junkyarg в Маймунарника (Pig Pie) Озвучени от Stagemasters

На някакви хора им е дошла идеята, че маймунарника трябва да се казва Pork Pie и така явно се опитват да го превърнат от маймунарник в свинарник, тоест кочина едва ли не  :D

Сайт на Маймунарника http://www.porkpiebg.com/main.html
Фейсбук на Маймунарника: http://bg-bg.facebook.com/pages/ska-reggae-club-Pork-Pie/124865104218679?sk=wall

Вчера както се разхождахме из Борисовата градина, до нас достигнаха звуците на ето тия типове: http://bg-bg.facebook.com/pages/Junk-Yard/202219259682?sk=info врачанската група Джънкярд, който забиваше доста здраво, макар и според мен когато и да извият врата на вокала все ще е късно. Като цяло доста прилични музикантчета със здрав тежък саунд и очевиден талант (с изключение на вокала, който има заложби за дружинна ръководителка). Барабаниста е жесток, двамата китаристи също. Наложи се да се ориентираме по звука, защото и през ум не ни минаваше, че Маймунарника работи... всички знаят, че Маймунарника не работи и цяло лято идеите ми да ходим там биваха отхвърляни, защото всички знаят, че не работи  :D

Хепънинга беше озвучен от озвучителите Стейджмастърс http://www.stagemasters.bg/ от концерта на оркестъра на Глен Милър (шваби и други немско говорящи използващи бранда на франчайз, но много талантливи), толкова добър звук не бях чувал! Истински ниски, истински чинели и човешки озвучен вокал, всичко си му беше наред на звука, което е рядко срещано явление. Не стига, че беше хубав звука, ами беше и силен и ясен.

За не запознатите, Маймунарника е култово заведение в Борисовата градина, посещавано от елитна публика от метълските и други прогресивни среди. Маймунарника се радва на блестящ мениджмънт, който напоследък го е прекръстил на Порк Пай и се опитва да пази съществуването на заведението в дълбока тайна, за да предпази отбраните си клиенти от ненужна тарапана.
Самото заведение е сред вековни иглолистни дървета, терена има тераси на различни нива, три бара на които се продава истински алкохол, сцена, много добро озвучаване, любезни барманки и най-важното прохладен и чист въздух на открито.