Създавам раздела по искане на потребителя
StreetCarFanЗа обяснение какъв е и за какво служи раздела, ще използвам неговата молба за създаване на раздела:
Здравейте,
Поздравявам Ви за приятното място, което сте създали!
Както се казва, от вратата за краката, първата ми публикация ще бъде в тази тема за искания за разкриване на нови раздели.
Привлече ме, че имате раздел за фотография. От много време чета, но напоследък фотографския раздел се раздвижи, а снимането с подръчни средства на случайно изникнали сюжети и обекти ми е слабост отдавна.
Предлагам съвсем в духа на един от най-силните раздели на форума (автомобилният), да бъде разкрит под-раздел Carspotting в раздела за фотография и веднага обяснявам що е то.
Carspotting е модерно увлечение на заснемане на автомобили в естествената им среда. В карспотинга има две течения, едното е на минималистите, които се стремят към напълно естествено заснемане без художествена стойнот или ефекти както би го възприел очевидец. Другото течение е на по-напредналите люботели и професионалистите, които освен интереса към автомобилите имат и фотографско хоби, те правят художествени снимки, подбират композицията, използват ефекти и освен техническа и познавателна стойност, техните снимки имат и художествена такава.
Мисля, че разделът ще е успешен тъй-като карспотингът може да се упражнява от всеки и навсякъде с вградената камера на телефон, а у всеки дреме един буден фото репортер.
Виждам, че форумът Ви разполага с плъгин за харесване и споделяне на всяко мнение във Фейсбук и останалите социални мрежи, което пък ще позволи на "фото репортерите" да споделят лесно и бързо с приятелите си.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена!
Молбата е удовлетворена и чакаме първата тема!