Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bmwww

*
 • *
 • 49
  • Профил
Така наречените МУТРИ
« -: Април 18, 2013, 12:50:40 00:50 »
Значи отдавна се чудя нещо .... по принцип съм много спокоен човек и още от малък не обичам да се бия и да влизам в конфликти които след това биха прерастнали в бой (усещам ги тия работи) ... и сега докато си разсъждавам на глас и връщам живота си от малък установявам,че през целия ми живот абсолютно през целия ми се падат опоненти от по горен клас (ще обясна след малко ) . Не ме разбирайте погрешно като казвам,че не обичам да влизам в конфликти защото просто конфликтите идват при мен през целия ми живот  ;D Например като малък не се биех с другите ,но те винаги се закачаха с мен кажи речи давах им да ме тъпчат до едно положение и после когато вече нямаше на къде ги спуквах от бой (нямам загуба в уличен бой през живота си) .  Като израствах това се случваше постоянно като някакъв смотан кръговрат и винаги ... всеки път опонентите бяха или по големи или повече на брой сещате се никога нямаше някой с мойте размери и тегло и години ! Това от скоро започна да ме притеснява .Например сега когато съм на 23 и съм 175 и 65 килограма представете си ме съвсем нормално слабо телосложение без фитнес глупости и такива и от 3 години насам започнаха да ми налитат на бой големи мъже давам пример веднага ... преди 2 години (от тогава мисля върху тази хипотеза )  ми се случи така,че без да закачам никой без нищо ми налете на бой един 120 килограма на 38 години в добра атлетична форма както и да е размина се всичко ,ама кажете сега нормално ли е това мислене на мъж 2 пъти по голям от мен на години,ръст и килограми да ми налита на бой ..... след това най-фрапиращия случай за мен един 2.10 около и даже над 100 килограма пак на около видимо 40 години седи и ми се дръви ..... след това пред една дискотека миналата година стана един бой и аз седа както всички други и гледам боя и един на ръст колкото мене около 90 килограма на 35 години женен олегнал уж както и сички които изброих досега та тоя както си гледах боя хвана та ме удари в окото без причина и след това помня само как се държа за окото..... бой нямаше . Преди половин година идва местната мутра пак тегло и ръст всичко като на останалите и ми вика каде е оня ,че ще прибия кой е оня и от къде аз мога да знам само той си знаеше ..... но тая вечер вече ми писна идват двама ....мутри си беха отсекъде и почват да ми викат що немам цигари разярени вече с кръвясали очи готови да ме унищожът.Та питам се аз каквото и да си говорим това незнам ама според мен не е никакво избиване на комплекси просто незнам какво им става на тия хора аз съм с по 15-20 год по малък от тех те ми налитат на бой все едно аз да ида пред некое училище и да хвана да бия първокласници нормално ли е това . Има ли някой друг с такъв проблем като мен ... бас ловя,че всеки се е бил или дори и сега се бие все някога с все някой ама пък такива противници да ми се падат ...... имам чувството,че само на мен ми се случва  !
« Последна редакция: Април 18, 2013, 02:09:27 02:09 от bmwww »

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6567
  • Профил
Re:Така наречените МУТРИ
« Отговор #1 -: Април 18, 2013, 11:06:54 11:06 »
Преди да търсим причината в теб, да видим къде живееш.
Ако случайно си от пояса на побоя Трън-Перник-Чипровци-Враца-Монтана-Мездра, по-смущаващото е защо не си свикнал или не участваш!  :D - това разбира се е в кръга на шегата!

Шега, шега, ама един колега с твоите размери и двама негови приятели преди две години гостуваха на техен приятел в Монтана... Както всички млади хора, отишли и прекарали вечерта под вещото ръководство на местния диско-жокер.
На излизане от това културно средище дискотеката, непознати лица хванали и им стоварили без причина един здрав пердах, толкова здрав, че може да се каже, че забавата приключила три дни по-късно като ги изписвали от болницата и последният им спомен е облекчената усмивка на лицето на медицинската сестра, която се избавила от четирима готованци, които се държали с нея като с камериерка!

На мен ми се е случвало в авто къща в Перник да ми скачат на бой, защото ги попитах, дали могат да сменят някакъв чарк... колко съм глупав само!!! Естествено че могат!!!

Всички които познавам в Берковица и Бързия притежават бухалки, но не казват за какво са им!  :D

Хората от пояса на насилието са толкова опитни, че даже не си повишават тон преди да се сбият, просто всеки възпитан член на обществото трябва да знае кога да спре да говори и да забие юмрук в лицето ва събеседника! - въпрос на познаване и спазване на етикета!

Между другото, Мездра е място с подобни нрави, ще я добавя горе в пояса...

Житейският съвет, който мога да ти дам е винаги да връщаш! Цели се в лицето, в зъбите, веждата, окото, носът, по ухото също боли, но трябва по-тежък удар. Научната основа ня този житейски съвет е знанието, че количеството на боя е константа. Все пак нападателите нападат за да набият, а не за да осакатят или убият. Да те набият е понятие с общо-взето константен обем и почти не се влияе от твоите действия.
Затова преди да те свалят на земята трябва да насиниш колкото можеш повече очи!  :D Даже физическият дискомфорт може да накара агресора да те млати по-малко.

Другото е свързано с начина по който изглеждаш и се държиш. Опитай да копираш стила на хора с твоите размери, които обаче не ги бият или поне им се случва по-рядко.
Обикновено дългата гелосана коса действа като магнит за практикуващите опортюнистично насилие. Обицата на ухото също.
Сведи до минимум общуването с агресивните комплексари, а когато е неизбежно прави всичко възможно за да е максимално неприятно за тях, например:
- посочвай им говорните дефекти;
- ако имат грозни белези, не пропускай да отбележиш така че всички да те чуят, колко скъпо и трудно би било тяхното премахване;
- не пропускай да се поинтересуваш за значението и произхода на тъпите им и неблагозвучни имена ако носят такива;
- интересувай се, дали липсата на приятелка, нов автомобил, стабилни доходи, образование, перспектива е собствено жилище ги смущават, както и дали и какво правят за справяне с тези проблеми. Естествено прави го едно по едно и при отдала се възможност;
- питай ги дали знаят елементарни неща, които не знаят, като внимаваш да не звучиш като професор, който се опитва да ги унижи.

Ако при такава провокация последва опит за саморазправа, забий на копелето един юмрук в окото и бягай, докато бягаш го псувай, а ако си с голяма преднина спирай и го замервай с камъни и пак го псувай! После ако ти се отдаде възможност го напикай от високо и пак го псувай!

Ако не успееш да избягаш, викай псувай бий се и накрая се оплачи в полицията! След като всичко приключи отиди при майка му, баба му, баща му и цялата рода и се оплачи и на тях да го е срам! При следващата ви среща го наречи измекяр!

Ако на някакъв етап от общуването ви ти се отдаде,възможност да го ритнеш в топките, не я изпускай!

Поздрави!

Неактивен bmwww

*
 • *
 • 49
  • Профил
Re:Така наречените МУТРИ
« Отговор #2 -: Април 18, 2013, 02:46:59 14:46 »
Е не знам как позна ,че съм от Враца-Мездра ..... ама не не съм от гелосаните и с обица ... тия и мен ме привличат на бой  ;D ;D ;D просто не участвам в боеве особено с местните мутри които са си групичка и си се знаят . А те са си голями мъже така ,че според мен това не е нормално така да се държат защото забелязвам,че започнаха да бият по малките ..... според мен това е дължи на факта ,че като малки са ги били доста например знам за един които сега си е име и си имат страх от него хората ... та този като малък са го били и той постоянно е ходил и ревал по улиците ... сега според мен си връща на по-малки защото с по големи нема шанс .... според мен всички тия измекяри като малки са яли яко бой и са били слуги и роби за по големите и не са имали възможност да си налагат мнението....сега години по късно вече я имат и яко се възползват от нея ! Това мисля аз  ;D ;D ;D

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6567
  • Профил
Re:Така наречените МУТРИ
« Отговор #3 -: Април 18, 2013, 09:55:28 21:55 »
А според мен това се дължи на факта, че са пишкопипци!
Ако става въпрос за дърти мъже над 20 годишна възраст, просто положението е много страшно!

Неактивен ^Del^

*
 • ****
 • 204
  • Профил
Re:Така наречените МУТРИ
« Отговор #4 -: Май 17, 2013, 11:58:00 11:58 »
Значи,първо тръгваш на фитнес. И на бокс. Ама не за да ги биеш после :D ,а за да си направиш познати.Като бонус ще започнеш да изглеждаш по-добре и може да отнесеш някоя друга мацка в процеса ;)

Та ще се запознаеш и с фитнес батките (комплексари и не-чак-толкова комплексари),и с боксьорите (е тия вече си бият как трябва). Ще направиш контакти,познати и прочие. Така поне в средите с хората които си се запознал ще си намалил шанса някой да ти скача на бой + все някой ще се замисли дали да те почва,като на влизане в дискотеката поздравиш охраната с "к'во става брат".

Тая система е универсален наръчник за оцеляване в малки и средно големи комплексарски градчета ;D

П.П. Като втори бонус, благодарение на бокса,ако някой все пак ти се пробва може и да го оставиш замислен.
Your ass must get jealous of all the shit that comes out of your mouth!

Lonnieleld

*
Така наречените МУТРИ
« Отговор #5 -: Юли 02, 2015, 07:07:40 19:07 »
Когато става дума за Македония, в България диалога никога не се води върху принципни въпроси, а върху историята, която вие можете да си интерпретирате кой както си поиска.

В тази връзка искам да ви посъветвам да попрочетете малко книги написани от безпристрастни историци.

В една такава книга се отбелязва, че така наречените изселници от македония които отиват в България са не повече от 25 000.

Също така се посочва, че към Македония винаги е имало претенции от страна на съседните по-големи държави - Гърция, България, Сърбия.

Аз бих добавил, в последно време и от шиптарите.

Как бихте коментирали факта че само 25 000 човека са се преместили да живеят в България? Това правили Македония - България.

Отговорът е много прост:
Не


--------------------
...Alexander became a kind of restless urban Gypsy, the Wandering Jew of a single city...
Re: Така наречените МУТРИ
« Отговор #7 -: Ноември 19, 2020, 08:38:21 08:38 »
Виж ти как един спам на 5 години става актуален днес отново.