Пенкилер Форум

Общество, Право и Политика => Правен Раздел => Разпни Го => Темата е започната от: Toshko в Февруари 01, 2015, 12:08:23 12:08

Титла: Прмеждията на развлекателната индустрия с г-жа Арматурлиева
Публикувано от: Toshko в Февруари 01, 2015, 12:08:23 12:08
Отново за Армутлиева от статията на Надежда Ненова

Направи си сам коментар и разсъждения:

Арматурлиева натикала парите на Профон в КТБ може би заради някакви облаги?!, както повечето останали мъдретци вложили чужди пари там. За съжаление нея само ще я уволнят и няма да я бият за разлика от някои други.

Спомням си случая с Невена от Севлиево (четете резюме в статията), в решаването на казуса бяха въвлечени, както общината, така и индустрията, за съжаление избраха да бъдат малко по-пасивни. Армутлиева я разходила на едно-две места и край, ни песен, ни албум, ни клип, ни нищо, жената си има по-важна работа от това да се занимава с продуциране... Но надявам се щом й е дошъл ред други журналисти да извадят на показ това, което наричам КОПИ РАЙТ СЕНЬОРАЖ* НА МЕСТНАТА ВЛАДЕТЕЛКА! ;)

"
Цитат
В крайна сметка обаче не друго, а

загубените 10 млн. лева на „Профон” в КТБ ще се окажат решаващият фактор, който ще отреже главата на октопода

На последното общо събрание „Профон” в началото на декември, когато изпълнителната директорка Ина Килева хвърли оставка, само техническа грешка е попречила и Саня Армутлиева да последва съдбата й, разкриват наши източници.

Музикантите и продуцентите от години се оплакват, че не могат да си получат месечните отчисления за излъчената тяхна музика, но фалитът на КТБ за първи път документално показа размера на щетите. Заради активното действие на журиращата в „Х-фактор” Армутлиева да печели от лихви на техен гръб, музикалните продуценти се обединиха в опит да я махнат от управата на дружеството. Според приетото на 3 декември решение, осъден музикален продуцент не може да участва в управлението на „Профон”. А Саня все пак беше осъдена от Невена Цонева заради опита да й съсипе кариерата.
"


* Сеньораж е когато владетеля сече златни или сребърни монети и вместо 100 сече 105 или 110 от единица тегло. Така всяка монета е направена от 5-10% по-малко метал отколкото може да се купи за номинала й.
Когато владетеля прекали със сеньоража става хипер инфлация, разкриват го и в по-демократичните общества му режат главата.
Ние не сме демократично общество, защото крадците и продавачите на порно крещят дръжте крадеца и се опитват да отнемат на обществото правото да ползва технология за пренос на данни, каквато са торентите!

Долу БТР, които нямат нова песен от 20 години но пищят за права! Какви права, кои сте Вие?!

Външен линк: Октоподът Саня Армутлиева... (http://www.blitz.bg/news/article/316807) - източник на радостните новини, автор на това приятно четиво е Надежда НЕНОВА, благодарим Надежда!

София, 1-ви февруари 2015 г., за Пенкилер: Тодор Борисов