Здравей Гост

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - zlatkoo

Страници: [1] 2 3 ... 86
1
Моята Система / Re: Системата на Златко.
« -: Август 17, 2022, 01:48:00 13:48 »
Лек ъпдейт. Купих си друг сидиплеър, пак Denon само че досегашния беше DCD 625, а новия е DCD 695. Първо си мислех, че са доста подобни модели, но изпадна на добра цена. Единствения недостатък е, че на новия дистанционното от стария не работи. 
Долния е новия.

Освен, че имам някакви бутони pitch =/- другото са козметични разлики.

Обаче най любопитно беше, разликите вътре.

Различни оптики, при 625 механиката лежи на три опори, платката е по малко и по постна.

При 695 механиката лежи на четири опори, платката е по голяма, има един голям чип, повече елементи. Не съм правил директно сравнение за сега.

2
Интересна играчка си си взел. Добре се получава.
 Туристи возиш ли.  ;D

3
Моята Система / Re: Системата на Златко.
« -: Август 09, 2022, 09:13:06 09:13 »
Аналайзер, ама така не ми звучи добре. С две думи само гледаш. Иначе да барнато е с тоя плексиглас, и тия бронзови гайчици. Като го облицовам отстрани с някакво дърво, ще стане трепач.

4
По принцип на тази кола дисковете се стягат с болтче. Иначе болтовете ги стега с лула.

5
Ами да споделя и аз. Дискове TRW на около 30 000 клм. Започнаха от време на време при около 120 км/ч. при леко натискане на сирачката да ми треперка на волана. Интересно, че не го правеше всеки път. След като взе да зачестява, реших да хода да ми ги престържат на място.
 Отидох на К.Величков, помолих човека първо да сложи един индикатор да видя за какво става въпрос. Ами единия диск изглеждаше маалко по зле от другия. Сложи индикатора от външната страна, на няколко места мери, 5-6 стотни биене. Зачудих се дали въобще да ги стържа, но така и така бях отишъл, пък и имаше доста ръжда от задната страна на малкия диаметър. Апаратите са в добро състояние.

Ами освен, че от задната страна излезе петно, и деруги, които на индикатор няма как да се хванат. Накрая ги зашлайфа малко с шкурка. Услугата ми струваше 80 лева, да видим тия дни какво се е получило.

6
Моята Система / Re: Системата на Златко.
« -: Август 04, 2022, 11:33:36 11:33 »
Имам си нова добавка/играчка към системата. Спектрален ЛЕД еквалайзер с 25 ленти.
Това е първоначално тестване, мисля, че шума ще изчезне, ако му пусна отделно захранване. Той всъщност не е толкова силен, чува се при по тихо слушане. Тепърва ще го намествам и пробвам с друг сигнален кабел, който трябва да е по дълъг.

7
През зимата бях скалъпил една хранилка за птички, която бях видял в Борисовата.Бях слепил с Ц200, и лакирал обилно. Обаче не удържа на дъждовете. Подлепих с поксипол. И пак...

Не съм се отказал. Някой ден ще разпробия, и ще обвържа с медна тел.

8
Не се сдържах. Тия ВЛД-та се прахосват, ак само мога да си представя как е филтрирано всичко това.
https://www.olx.bg/d/ad/muzika-za-doma-silna-i-kachestvena-CID632-ID8yPJt.html

9
Значи благодарение на детето си установил, че е приятно сам да си миеш колата.  ;D

10
От известно време ползваме тази електрическа косачка на вилата. Всъщност нищо особено, да кажем че работи малко по тихо. Тихо не е точната дума.
 На скоро и се скъса ремъка. Замислих се, кому е нужно да има ремъчна предавка? Обаче установих, първо вдигат се оборотите на ножа, второ, ремъка служи като бушон. Ако захапе нещо, няма да изгори мотора, или да се строши нещо.
 Ето все пак как се сменя ремъка.

11
фотография / Re: Пейзажи / Картички
« -: Юли 12, 2022, 01:17:34 13:17 »
Чудесно. Ето пък няколко селски от мен.Всичките са телефонски, последната е малко шумна.

12
Така, проблема с брума се оказа разбита букса на айфона, но все пак и усилвателя мина една профилактика. Намерих си вкъщи и един стар уолкмен, но пък с цифрово радио. Ами ето всичко навързано.

Колоната, която е в ляво на прозореца е доработената, със сменения басов говорител. Звучи по добре, ще трябва да дооправя и другата. при нея се чува едно лееко приплякване, все едно баса и идва малко в повече.
 Трябва да измисля и нещо за антена на уолкмена. Той по принцип ползва за антена кабела на слушалките.

13
Carspotting / Re: Carspotting-Ежедневие
« -: Юли 07, 2022, 09:27:11 09:27 »
След справка с гугъл, да това е. На мен по скоро ми направи впечатление окраската, и това, че е без номера. Пък и комбинацията с Астъна.

14
Мислите ми бяха подобни, само че за Делта интеграле, Ауди S1, Селика. Ето и едно видео, много добре споделя Филип накрая сравнението с много мощните тунингколи.
https://youtu.be/lnxTtzH5GAc?t=1425

15
Мисля, че максималната скорост ще ти е някакъв проблем.

Страници: [1] 2 3 ... 86